Om EagleOwl

EagleOwl är ett litet enmans design-företag med primär fokus på webdesign, geografiskt beläget en liten bit norr om Gävle. Jag som driver företaget heter Robert Cederholm, och även om den mesta tiden går till att bygga hemsidor kan jag även hjälpa till på många andra områden inom grafisk formgivning, med illustrationer, pixelgrafik, 3D-visualiseringar etc.

Då jag har utvecklat websidor i omkring 20 år, vet jag med min erfarenhet av branschen vad som funkar och vad som inte går hem hos besökarna. Bortsett från att bygga en sajt som är snygg och ser bra ut grafiskt, ser jag även till att den är lättläst, lättnavigerad och har goda chanser till en bra placering i sökmotorerna.

Självklart hjälper jag även till med registrering av domännamn och teckning av webhotell - jag har hunnit testköra ett 10-tal svenska webhotell under åren och kan alltid rekommendera en plattform för de flesta tänkbara behov.

Om ni har frågor eller funderingar - tveka inte att höra av er! Beskriv kortfattat vad ni behöver hjälp med, och begär gärna en offert. Det kostar inget :o)

Företaget drivs som enskild firma och har naturligtvis F-skatt.
robert@eagleowl.se 026-16 13 61 www.eagleowl.se
©2020 EagleOwl