Tjänster - Teckning och Illustration

Svartvita bok-illustrationer för tryck
Dessa figurer är bara ett litet urval ur totalt ca 30 illustrationer som jag gjorde till kommande boken "5-minuters-marknadsföraren". Den handlar om vad man som företagare kan göra för att förbättra marknadsföringen och öka effektiviteten på kort tid.
Maskros-Maskotar
Tog fram dessa maskotar till en kommande sajt som skall rikta sig till barn som växt upp under svåra förhållanden, meningen var att det skulle finnas en referens till uttrycket "maskrosbarn" i illustrationen.
Bulls and Bears sköldlogga
Till loggan för en sajt som fokuserar på finansmarknaden och i synnerhet aktiehandel ritade jag denna sköld med en tjur och en björn. Just detta arbetsprov är en 3d-renderad version av skölden.
Destination Sydafrika-banner
Bannerloggan för Destination Sydafrikas hemsida baserades kring en existerande oljemålning av en solnedgång, varpå jag sedan digitalt handmålat in en serie afrikanska detaljer.
Med en enkel telifon? :-)
Denna telefon i klassiskt utförande och vacker röd kulör - en "heta linjen"-modell med knapp istället för nummertavla - började som en 3D-modell och slutade som detta lilla "toon"-alster.
Chefen tar semester
En enkel illustration om att det är nyttigt för folk att då och då ta ett litet break och koppla av.
Geting med blomma
En liten handmålad / pixlad geting med tillhörande blomma och bakgrund, dessa vävdes sedan in i en äldre sajt, som dock inte längre existerar idag. Lite mörk, men det var avsiktligt.
Ye Olde Scottish Predator
Den som är bekant med "monstret" från science fiction-filmen Rovdjuret kanske kan finna den här skotska tolkningen roande :-)
Träskig sajt-banner
Bannern till en sajt som numera är stängd och nedlagd, i form av ett träsk. Bilden är helt handmålad / pixlad.
Tomte med bok
Denna figur togs fram till Bokförlaget Redaktionens hemsida. Inför en julkampanj fastslogs att sidan man beställer från nog skulle må bra av lite julstämning, och voilá - tomte med bok.
Telefonkladd Svärd
Detta japanska svärd (med lite tveksam bakgrund) uppkom vid ett av alla de tillfällen som jag suttit i telefonen och osökt råkat komma i kontakt med en kulspetspenna och ett papper. Scannade kludden, färglade, och blev ganska nöjd med den.
Telefonkladd Harmony
Ett litet kollage med fler telefonkladdar, gjorda i en nätbaserad liten grej som heter Harmony, som någon skrev för att simulera blyertslinjer :o)

robert@eagleowl.se 026-16 13 61 www.eagleowl.se
©2018 EagleOwl