Tjänster - Webdesign

Jag utvecklar och skräddarsyr er webbsajt helt efter era egna önskemål. Ni får alltid en unik sida anpassad efter era specifika behov och ingen tråkig paket- lösning från standardmallar. Bortsett från att bygga en sida som ser bra ut grafiskt, ser jag även till att den är lättläst, bekväm att navigera och har goda chanser till bra placering i sökmotorerna, etc.

Här nedan följer ett litet urval med sidor jag gjort.


Teo Bolero
Rykande färsk hemsida för Teo Bolero, en mycket begåvad lokal musiker från min hemstad Gävle, byggt på ett custom CMS för enkla uppdateringar och designad kring en 3D-modellerad tavelram som bas.
Destination Sydafrika
Destination Sydafrikas hemsida byggdes med ett CMS-system i grunden för enkla uppdateringar och tillägg. Som del av den grafiska utformningen handmålades afrikanska detaljer på en befintlig himmel till loggan.
Portugisiska Viner
Portugisiskaviner.se fick av EagleOwl en ny grafisk design och ett administrativt CMS med flerspråk-stöd för lättare och mer tidsbesparande uppdatering och underhåll av sidan.
Bokförlaget Redaktionen
Redaktionen är ett bokförlag som specialiserat sig på riktigt smarta böcker för företagare, men som även bjuder på många hjälpsamma gratistips direkt på sajten. Sidan har en sömlöst integrerad nätbutik, och innehållet styrs från ett flexibelt administrativt CMS-system i grunden.
Överlevnad.se
Nytt svenskt community på temat överlevnad / bushcraft! Faktasidor, diskussionsforum, prylmarknad för privata annonser och mycket mer.
Soloföretagaren
Soloföretagaren är en svensk sajt med massvis med gratis tips och hjälp för egenföretagare, förlåt, Soloföretagare. Allt innehåll författas från det skräddarsydda CMS'et, och sidan har även en lite enklare webbutik.
Cykelimporten i Gefle
Ett cykelimportföretag med online-försäljning. Sidan demonstrerar en webbshop med kundvagn, och har även ett kraftfullt administrativt system i grunden med orderhantering, lagerstatus, redigering av produkter, statistik etc.
Affärsbokhandeln
Affarsbokhandeln.se är en helt ny svensk bokhandel för företagare. Sidan demonstrerar en lite enklare modell av webbshop, men där allt innehåll dock styrs dynamiskt från ett skräddarsytt CMS-system.
AvP Freaks
Idag ställs ofta höga krav på interaktivititet på sajterna. Man vill att besökarna ska kunna interagera med varandra på ett smidigt och naturligt sätt, och ett prov på detta är bl.a. detta fan-community för filmserierna Alien och Predator. Här finns ett stort diskussionsforum, interaktiva gallerier, recensioner m.m. m.m.
Baron Bane
Till lokala bandet Baron Banes hemsida skrevs web-koden i huvudsak, diverse mindre PHP-script för gästbok m.m. samt ett enkelt administrativt system för uppdateringar.


Efter snart 15 år har jag naturligtvis hunnit bygga betydligt fler sajter än dessa. Jag visar därför bara upp ett urval på runt 10 sidor här som ett litet prov på vad jag kan åstadkomma.
robert@eagleowl.se 026-16 13 61 www.eagleowl.se
©2018 EagleOwl